Teuge Airport Tour

 

I.v.m. omstandigheden worden er voorlopig geen rondleidingen gegeven. 

 

Teuge Airport Tour neemt u mee naar de luchtvaart van toen en nu. We laten u bezienswaardigheden van vliegveld Teuge zien en hebben toegang tot vliegbedrijven waar we de mogelijkheid hebben luchtvaart van dichtbij kunnen maken. U krijgt uitleg over hoe luchtvaart werkt en wat er allemaal voor komt kijken. Het voorjaar en de zomermaanden zijn uitermate geschikt om dit te beleven omdat er dan van alles op het vliegveld te doen is zoals zweefvliegen, motorvliegen en parachutespringen. Al deze luchtvaartactiviteiten functioneren naast elkaar en het is een spektakel om dit allemaal mee te maken.

 

 

De rondleidingen vinden plaats in groepen van 20 - 25  personen, duurt ca. 1 uur.

De kosten van de rondleidingen zijn in overleg met het aantal personen in de groep. Ook is het mogelijk om de rondleiding te combineren met een rondvlucht in een Cessna 172.  Maar ook een simulatorvlucht met de Boeing 737  van YellowWings of de Cessna 172 simulator van Special Air Services en afsluitend te genieten van een hapje en drankje bij de horecagelegenheden op het vliegveld. 

 

 

WINGS FOR A WISH

WINGS For a Wish is een initiatief van Teuge Aiport Tour. Voor de rondleidingen wordt een vergoeding gevraagd. De opbrengst wordt aangewend voor mensen, die ziek zijn en niet meer beter worden en mensen die een zware periode hebben meegemaakt en een vliegwens hebben uit te nodigen voor een "vliegdag" op Vliegveld Teuge. De dag bestaat uit ontvangst met koffie/thee met gebak. Vervolgens een rondleiding of een simulatorvlucht. Een uitgebreide lunch. Een rondvlucht in een Cessna 172. We sluiten af met een "landingsdrankje". Op zo'n dag staan de teams klaar van Restaurant "Take Off", Flightsimulator "Yellow Wings" en rondvluchtenbedrijf "Special Air Services" om deze dag onvergetelijk te maken.

 Stichting Hoogvliegers

Ook Stichting Hoogvliegers, die jaarlijks op vliegveld Teuge een dag organiseren voor zieke en gehandicapte kinderen, die een rondvlucht mogen maken met ouders, broer of zus of andere familie worden door Teuge Airport Tour gesteund. De kinderen met hun familie worden ontvangen op Teuge als VIP en hier naartoe gebracht in bijzondere voertuigen zoals vrachtwagens, Amerikaanse politieauto's, trikes, motorfietsen, ziekenwagens en met bijna alles wat wielen heeft.